Värmepumpar Norrköping

Behöver du värmepump till din fastighet i Norrköping? Att köpa en fastighet är en stor händelse i varje människas liv. Oavsett om man gjort det tidigare, eller om det är första gången, så är det en stor omställning och en stor investering. För den som tidigare har ägt en lägenhet, så är det lätt att man tittar på fel saker under en visning. Man tittar på köket och badrummet, och räknar på vad man sparar in när man slipper renovera det som en första åtgärd. Vid ett lägenhetsköp är detta bara naturligt, då bostadrättsföreningen sköter om fasad och så vidare. När du äger en fastighet är det dock du som står för grovjobbet, och saker som dränering, tak och uppvärmning borde ta större plats på din renoveringskalkyl.

Tänk efter ordentligt

Det är mycket du behöver veta innan du skriver under kontraktet, och bara en sådan sak som korrekt uppvärmning av huset kommer påverka hela din boendemiljö. Det finns nämligen inte mycket som är så hemskt som att frysa i sitt eget hem, och att titta på ett flertal olika värmesystem, det är ett smart drag att göra, innan du bestämmer dig. Om inte annat så kan det vara skönt att ha lite kunskap med sig, när du går in i nästa fas i livet.

Ditt IVT-center

Det är vi på Månsson Rör som är ditt IVT-center i Norrköping. Vi har det du behöver för att slippa frysa hemma, samtidigt som du har möjligheten att värma upp din fastighet på ett ekonomiskt vis. Hos oss hittar ni värmepumpar från IVT, vilka bland annat har marknadens enda svanenmärkta luftvärmepump. Vi kan även hjälpa er med installation av er pump, detta sker då med hjälp utav nära sammarbetspartners.

Tänk ekonomiskt

Att investera i någon utav våra pumpar är ett smart val. Det är en långsiktigt ekonomisk lösning, och som husägare måste du numera tänka långsiktigt. Den kostnad som din luftvärme utgör har du snart sparat in, och dina framtida värmekostnader kommer vara lägre än någonsin.

Tänk erfarenhet

Skulle inte en luftvärme vara den lösning du söker efter när du letar efter värmesystem, så kan vi på Månsson Rör hjälpa dig hitta rätt värmelösning. Hos oss finner ni även pumpar för berg-, sjö-, och jordvärme, samt luft/vatten och frånluftsvärme. Våra oerhört kunniga och engagerade medarbetare hjälper er mer än gärna med dess diverse för-, och nackdelar, och du kan få goda tips och råd om vad du bör tänka på.

Vänd dig till oss

När du söker en IVT-återförsäljare av värmepumpar i Norrköping, då är det till oss på Månsson Rör du skall vända dig. Med installationer av pumpar i både sporthallar och fastigheter, så har vi en stor kunskap och erfarenhet under bältet. Titta in hos oss på Månsson Rör, så pratar vi lite mer. Varmt välkomna.

Kontakta oss